Po delší době

se ozýváme s novinkami, teď již z našeho nového domova. 

Předně kvůli časové i datové tísni jsme nuceni k poněkud nepopulárním změnám, a to omezit některé aktivity na webu, jako třeba vydávání oblíbeného kalendáře. Do budoucna ale plánujeme nechat si vytisknout kalendář stolní či nástěnný, s nejhezčími fotkami ježečků uplynulého roku. Ten bude možné si zakoupit buď přímo u nás nebo si ho nechat poslat poštou.

V době stěhování oslavily 3 roky dvě naše samičky - Alabama a Deli. Obě se mají dobře, zvlášť Delča vůbec nevypadá na babičkovský věk a jejich aktuální fotky najdete na fb v jejich albech (na fb se lze prokliknout z úvodní stránky webu).

Před týdnem, 5.4. se Fortuně narodilo po Hermíčkovi 6 miminek. Bohužel vrh měl pravděpodobně nějaké problémy, dvěma mimčům ani druhý den po porodu vůbec nevstaly bodlinky a skoro všechna do pár dnů zemřela. Zůstalo pouze jedno.

Dnes jsme byli na veterinární kontrole s již uzdravenými esky (ve stavu nemocných zůstává pouze Sugar Biscuit, ale jeho stav se již také rapidně lepší) a s Temirkem, kterého nabízíme k prodeji.

A nakonec překvapení - také jsme si dnes přivezli nádhernou a velice hodnou samičku Istarliin, posilu do našeho chovu :) Díky Leni!