Stále se něco děje...

Miminek nám již zůstalo pouze šest - tři od Fantasy Friend a tři od Rampusandy. Ale vypadá to, že máme březí další tři samičky - Mandy a Fortuna by měly porodit v nejbližších dnech a konečně snad zabřezla i Primavera, která by měla přivést na svět svůj první vrh v druhém listopadovém týdnu.

Momentálně chystáme do světa ježečky od naší kamarádky Klavdije, kteří u nás museli dva týdny pobýt a také Doctor Feelgood pojede s nimi do Anglie. Trochu nečekaně odjely již včera na výstavu v Lysé Baya, Deli, Borgia a Kisses. Moje maličkost se k nim připojí v pátek a zájemcům o ježečky budu k dispozici až do neděle. Upozorňuji, že se jedná pouze o expozici, ježinky nejsou na prodej!

A také mám velikou radost - spolu se slečnou Ivanou Kalmusovou z portálu RadaVeterináře.cz se nám podařilo "spáchat" (alespoň pro mě) příjemný rozhovor, který na uvedeném webu byl uveřejněn. Pokud to čas dovolí, ráda budu s RadouVeterináře spolupracovat na článcích o ježcích.

Odkaz na celý článek: www.radaveterinare.cz/jezek/clanky/doma-mame-skoro-tricet-jezku-nektere-z-ruznych-koutu-evropy-rika-eva-nemcanska-zakladatelka-klubu-chovatelu-jezku-v-cr-78